"Vähän" on blogin kirjottaminen jäänyt, lähinnä johtuen siitä että mitään uutta ei oo kerinny tapahtua matkan suhteen. Eikä tässä oo oikeestaa ees kerinnyt fiilistelemäänkään kun oon muuten ollu koko ajan töissä tai muissa riennoissa.


No mut nyt ois kuitenkin hankittu matka valuuttaa että päästään sitten alkuun paikan päälle. Kurssien tutkiskelun jälkeen päädyttiin tilaamaan rahat pankista, kun ainakin äkkiseltään sieltä sai parhaimmalla kurssilla eikä valuutan vaihto kustannuksetkaan olleet mitään huimia. En oo millään reissuilla päässy aikasemmin hypistelemään dollareita joten hieman ehkä yllätyinkin kuinka lelurahoilta ne näyttikään :D 


13895376_906175152828192_696404738382267

Reissun yks mielenkiintosimmista kohteista on Alcatraz, jonne varailtiin liput jo alkukesästä. Tutkiessa selvis että saarelle ei oikein oo asiaa niin että kävelee satamaan ja hyppää paattiin, vaan liput on varattava hyvissä ajoin. Toinen mitä tahotaan päästä kattomaan on baseball peli. Se jätettiin loppu reissuks ja paikat varattiin vikaks illaks Miamissa ennen kotia lähtöä. 3 viikkoa ois enää lähtöön, joten eiköhän se reissu jännitys ala kohta jo nostamaan päätään :)